25. marec

V rámci kampane Deň počatého dieťaťa 2018 navštívi Slovensko Dr. Hanna Klaus z USA, zakladateľka TeenSTAR programu určeného pre formáciu mladých ľudí, aby získali hodnotovo podložené vedomosti o sexualite, o výchove k partnerstvu a rodičovstvu, a o tom, ako sa v tejto oblasti zodpovedne správať.

Fórum života pozýva na trojdňové školenie o TeenSTAR programe, ktoré povedie osobne Dr. Hanna Klaus. Uskutoční sa v dňoch 19. – 22. marca 2018 v Kňazskom seminári v Badíne a je určené pre všetkých, ktorí sa venujú práci s mládežou v duchu kresťanských hodnôt a radi by túto formáciu rozšírili a prehĺbili o aspekt výchovy k vzťahom založeným na hodnotách a k zodpovednému rodičovstvu. Dr. Hanna Klaus pôsobila na Washingtonskej univerzite a je docentkou gynekológie a pôrodníctva, čo je zárukou jej odbornosti a schopnosti tieto vedomosti efektívne odovzdávať ďalej.

Celková cena za účasť na prednáške je 70€ (zahŕňa účastnícky poplatok, ubytovanie a plnú penziu), v prípade nezáujmu o ubytovanie je cena 40€ (účastnícky poplatok a plná penzia).

Záväzné prihlášky prijímame do 15.marca 2018. Počet účastníkov je obmedzený, preto odporúčame prihlásiť sa čo najskôr prostredníctvom registračného formulára, ktorý nájdete TU. !REGISTRÁCIA UZAVRETÁ!

V prípade otázok nás kontaktujte na tel.čísle 0910 842 184 alebo e-mailom na adrese: anka@forumzivota.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *